Kasjer-sprzedawca k/m

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kasjer-sprzedawca k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/05111
OBOWIĄZKI:
obsługa klienta, obsługa krajalnicy, obsługa wagi, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie dostaw, towarowanie sklepu.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kasjer handlowy (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany


Wymagania inne:

Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, co najmniej 6 m-cy doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego, podstawowa znajomość języka angielskiego.Praca w godzinach 8.00-16.00 oraz 13.30-21.30 - nieregularne godziny pracy.Umowa zlecenie, możliwość pracy na 1/2 etatu, możliwość podjecia zatrudnienia na podstawie umowy o pracę w późniejszym czasie.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Powiązanie tagi

Podobne ogłoszenia

Kasjer - sprzedawca

dzisiaj

Firma:Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem

Lokalizacja: podlaskie / Piekuty-Urbany

- obsługa kasy fiskalnej- obsługa działu mięsnego- dbanie o porządek na sali sprzedaży- dbanie o ekspozycję towarów Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: [Inne] : - okres próbny – 3 miesiące- zatrudnienie od zaraz: TAK-...

Więcej informacji

Kasjer-sprzedawca

dzisiaj

Firma:Powiatowy Urząd Pracy w Siemiatyczach

Lokalizacja: podlaskie / Siemiatycze

- obsługa kasy fiskalnej- obsługa działu mięsnego- dbanie o porządek na sali sprzedaży - dbanie o ekspozycję towarów Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Firma:Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

Lokalizacja: mazowieckie / Domanice-Kolonia

Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy, dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso, wędliny, sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia, aktywna sprzedaż...

Więcej informacji